Om F24

F24 er til for å hjelpe deg som ønsker å ta grep for å forbedre privatøkonomien din, uavhengig om det er fordi du trenger å:

 • Bli kvitt betalingsanmerkninger
 • Håndtere inkassosaker
 • Snu et «Nei til et «Ja» på lånesøknaden din
 • Samle smålån

… eller om det er fordi du rett og slett ønsker å ha mer kontroll i hverdagen.

Dersom du kjenner deg igjen i noe av dette, eller ønsker å jobbe med privatøkonomien din av helt andre grunner, så er du på rett sted.

F24 hjelper deg

F24 hjelper deg med å snu et «Nei til et «Ja» på lånesøknaden din gjennom å lede deg gjennom prosessen som du trenger å fullføre for å få det til.

F24 hjelper deg også til en bedre forståelse av ulike temaer innen området privatøkonomi. Dette gjøres gjennom en samling artikler som tar for seg temaer som:

 • Hvorfor du får «Nei» på lånesøknaden din
 • Hvorfor det er gunstig å samle smålån
 • Hvorfor kredittscore er så viktig, og hvordan du kan forbedre den
 • Hvordan du håndterer inkassosaker
 • Fordeler du får med en medsøker
 • Hvordan du kan få gjort opp gjelden din uten å låne mer
 • Hvor du kan få gratis hjelp med økonomiske problemer
 • Hvordan du blir kvitt betalingsanmerkninger
 • Hvordan du får orden på økonomien.

F24 ønsker nemlig å bidra til at du skal få en bedre privatøkonomi, gjennom å formidle nyttig informasjon og å gi nyttige råd og tips.

Hvorfor bruke F24.no?

Som medlem av F24, får du ikke bare hjelp til å få det lånet du trenger – du får også informasjon om øvrige tjenester fra banker og forsikringsselskap, samtidig som du får tilgang til nyttige guider og tips som kan hjelpe deg til en bedre privatøkonomi.

Som medlem av F24 får du dermed tilgang til nyttig informasjon, råd og tips som kan hjelpe deg på vei til en sunnere privatøkonomi – uavhengig av om du har økonomiske utfordringer eller ikke.

Så kan det være at du tenker noe i retning av «Det høres jo vel og bra ut, men hvordan kan jeg være sikker på at informasjonen på F24 vil hjelpe meg?».

Det kan du være sikker på fordi alt innhold på F24 – all informasjon, alle råd, og alle tips – er kvalitetssikret av vårt F24 Advisory Board, som består av personer med solid bakgrunn fra, kunnskap om, og lang erfaring med, økonomi.

Klikk her for å lese mer om F24 Advisory Board, og de som er en del av det

Når det er sagt, så skal det selvfølgelig ikke stikkes under en stol at hvis du ikke gjør noe av det som informasjonen, rådene og tipsene på F24 forteller deg, så vil det heller ikke skje noen ting som helst.

Men hvis du tar grep, og faktisk gjør det som informasjonen, rådene og tipsene, forteller deg, så vil du også legge til rette for forbedring av den økonomiske situasjonen du befinner deg i.

Hvor stor forbedring du kan forvente? Vel, det kommer helt og holdent an på deg selv, hvilke ambisjoner du har, og hvor store grep du tar.

Hvem eier F24?

F24 eies og drives av F24 Media AS – et selskap eid av Lied Holding AS, som har solid bakgrunn innen økonomi, samt mange års erfaring med vurdering av lånesøknader.

Hvordan kan vi gi deg enda bedre tjenester?

Målet vårt er at F24 skal være så nyttig som mulig for deg. Derfor setter vi stor pris på tilbakemeldingene dine.

Send oss gjerne en melding hvor du forteller hvilke temaer du gjerne skulle ha visst mer om, eller hvilke problemstillinger du trenger hjelp til å få løst.

All ris, ros, og ønsker om innhold kan sendes til [email protected]